Digibyte (DGB) zal hier na 2035 blijven draaien voor echte decentralisatie

Mensen moeten leren hoe een bepaalde cryptovaluta is uitgegeven. Het bezitten van een crypto is meer dan alleen nodig hebben. DGB is de meest veelbelovende crypto die er is. DGB blijft adoptie bij meer mensen promoten. En vasthouden is de sleutel om een ​​verstandige investering te doen.

 

Jared Tate zei: “ Veel mensen in de cryptovaluta begrijpen nog steeds niet dat ze op zoek zijn naar kunstmatig opgeblazen # blockchain-marktkapitalisaties in de top 100, waarbij de meeste projecten zwaar voorgeprogrammeerd / vooraf uitgegeven zijn en in handen zijn van een handvol insiders. #DigiByte wordt veel eerlijker gedistribueerd en gelanceerd dan 99% van de projecten. ”

 

De prijs is voorlopig laag volgens sommige investeerders, maar op de lange termijn met gepast volharding, zijn er alle praktische redenen om de prijs te laten stijgen. DGB wordt binnenkort enorm groot en heeft veel goede mogelijkheden.

 

Jared Tate herinnerde zich een beetje vroeg dat op 10 januari 2021 #DigiByte 7 jaar oud wordt. Ongeveer 2/3 van de maximale 21 miljard $ DGB zal zijn gewonnen in 1/3 van de levensduur van de beloning. Aka DigiByte wordt alleen maar moeilijker te vinden.


 

Toen iemand vroeg wanneer DGB in Coinbase wordt vermeld, antwoordde Jared Tate: “Ik heb absoluut geen idee van iets dat met @coinbase te maken heeft, behalve dat ze een geweldig platform bieden. Ze zijn vrij om #DigiByte te vermelden wanneer ze maar willen. ”

 

Digibyte (DGB) blijft actief na 2035

Wat gebeurt er na 2036 als iemand het vraagt? Zal de prijs tegen die tijd alleen worden beïnvloed door de acceptatie van de munt, hoe zit het met RenDGB? Het Digibyte Awareness Team antwoordde: De DigiByte blockchain blijft draaien na 2035. het laatste nieuws van crypto is duidelijk.

 

Sydney Ifergan, de Crypto-expert, tweette: “Digibyte (DGB) is hier om te blijven voor hun echte decentralisatie. De adoptie zal vlot verlopen nu meer mensen in realtime getuigenissen geven van hoe ze zich op hun gemak voelen bij transacties in DGB. ”

 

Een van de leden van de community zei: “Natuurlijk heb ik in al die jaren van cryptovaluta honderden verschillende munten gestuurd en ontvangen. Er zijn echter maar drie munten waar ik nooit problemen mee heb gehad, terwijl het hele proces van verzenden / ontvangen altijd zowel snel als soepel verliep – deze drie munten zijn $ LTC, $ DGB en $ DOGE. ”

 

Terwijl al deze opwinding plaatsvond, las de gemeenschap een cynische opmerking of misschien een waarschuwing: En ze zullen allemaal waardeloos zijn, zodra de Wereldbank met hun eigen munteenheid begint. Ik vrees dat deze hele cryptomanie slechts een testrun was. digibyte coin is in de markt.

 

Dan zal het moment zijn waarop er een oorlog zal zijn tussen gedecentraliseerde cryptocurrency en gecentraliseerde cryptocurrency.

 

Please follow and like us:
Pin Share
RSS
Follow by Email
YouTube
Pinterest
LinkedIn
Share
Instagram