Dow Jones Futures: Jobs Report zorgt voor herstel van de markt terwijl Tesla springt op leveringen; 4 aandelen die u nu kunt kopen

Dow Jones-futures stegen maandagochtend, samen met S&P 500-futures en Nasdaq-futures – en de rente op staatsobligaties. Dat volgde op het sterke banenrapport van maart in maart en de recordleveringen van Tesla (TSLA).

 

De rally op de aandelenmarkt liet vorige week sterke actie zien, waarbij de S&P 500 een nieuw hoogtepunt bereikte en de Nasdaq terugkeerde naar een aantal belangrijke gebieden. Koers ing aandeel is omhoog.

 

Google-ouder Alphabet (GOOGL), Microsoft (MSFT), Apple (AAPL) iPhone-leverancier Qorvo (QRVO) en Diamondback Energy (FANG) lieten donderdag allemaal nieuwe kooppunten zien. Google-aandelen en Microsoft weerspiegelen bullish actie onder tech-titanen. Qorvo-aandelen zijn de nieuwste chipspeler die eruit springt. Diamondback-aandelen zijn een van de vele oliespelen die er sterk uitzien naarmate de prijzen van ruwe olie stijgen.

 

 

Breakouts zijn enkele van de vele redenen om optimistischer te zijn over de rally op de aandelenmarkt. De S&P 500 stond voor het eerst boven de 4.000, terwijl de Nasdaq en Russell 2000 hun 50-daagse lijnen terugwonnen. De Nasdaq heeft nog een laatste test voordat beleggers kunnen voelen dat de gesplitste markt aan het veranderen is in een brede marktrally.

 

Ondertussen zei GameStop (GME) dat het tot 3,5 miljoen aandelen zal verkopen, een langverwachte stap om te profiteren van de zeer hoge aandelenkoers. GME-aandelen daalden met meer dan 10% in de vroege handel. Aandelen koers ING is gestegen.

 

Google-aandelen en Microsoft staan ​​op IBD Leaderboard. De aandelen van Google en FANG staan ​​op SwingTrader. MSFT-aandelen staan ​​op IBD Long-Term Leaders. Het aandeel Tesla staat op de IBD 50. Het aandeel Google en Qorvo staat op de IBD Big Cap 20.

 

 

 

Please follow and like us:
Pin Share
RSS
Follow by Email
YouTube
Pinterest
LinkedIn
Share
Instagram