Realistische voorspellingen voor wat de prijs van Bitcoin in 2020

De meeste bitcoin voorspelling zijn speculatief, maar er zijn moeilijke cijfers om mee te werken, met name de kosten van mijnbouw.

De prijs van bitcoin

Op elk moment kan de prijs per Bitcoin niet onder de energie dalen die nodig is om dat te minen, of Bitcoin zelf zal helemaal niet kunnen functioneren omdat mijnwerkers voor alle transacties zijn vereist. Naast deze regel kan de prijs niet lang onder de energie- en hardwarekosten vallen. Omdat winst wordt verwacht, hangt deze zelden mee met de basisprijs.

Natuurlijk zijn er isolatiemechanismen aanwezig. Als de prijs onder dit punt daalt en mensen hardware afsluiten, wordt de moeilijkheid aangepast waardoor de mensen die blijven profiteren, maar dit zou uiteindelijk bijdragen aan een verminderd vermogen om transacties te verwerken, wat ook slecht is.

Dus als we ervan uitgaan dat Bitcoin tot 2020 zal overleven, en als we aannemen dat de mijnbeloningen rond die tijd opnieuw worden gehalveerd (al dan niet), en ook aannemen dat de energiekosten ongeveer blijven wat ze nu zijn, we kunnen een nieuwe basislijnprijs berekenen.

Voorafgaand aan het laatste halveringevenement bedroeg de basisprijs ongeveer $ 300 USD en viel slechts kort in de buurt van de basisenergieprijs van $ 200. Toen de halveringskoers naderde, steeg de prijs naar de basisprijs van $ 600 en ging deze verder. Daarom kan ik redelijkerwijs concluderen dat de volgende basisprijs ongeveer $ 1200 zal zijn die de werkelijke mijnbouwkosten weerspiegelt.

Bitcoin kopen tips

Waar kan ik bitcoin kopen? Dat kan op diverse manieren en plekken. Liefst betrouwbare exchanges. Wat over het algemeen echter gebeurt, is dat speculatieve bubbels de prijzen omhoog en omhoog duwen, samen met de wereldwijde financiƫle markten. Desondanks is de gemiddelde prijs gedurende een cyclus meestal de basisprijs van de volgende cyclus. Dus de vorige cyclus had een basisprijs van $ 300 en een gemiddelde prijs van $ 600 en deze cyclus heeft een basisprijs van $ 600 en raakte al $ 1200 en daalde alleen vanwege de verkoopdruk. Op basis hiervan is mijn algemene veronderstelling dat de gemiddelde prijs in 2020 $ 2400 zal zijn, maar in staat zal zijn om zo laag als $ 1200 te zijn.

Please follow and like us:
RSS
Follow by Email
YouTube
Pinterest
LinkedIn
Share
Instagram